MARI BELAJAR BUAT EMAIL & TULIS BLOG

(Tarikh) Friday, May 15, 2009 (Penulis) AABK (Label)

Sori kalau post nih tak kena mengena dengan persatuan kita. Tapi rase-rasenye penting gak nih. Bukan sekarang mungkin kadap-kadap nih. Takpela..Video nih untuk kome yang belum ader email lagi dan sedang berjinak-jinak dengan blog.

Tengok video bawah nih dah ikut slow2..insyallah berjaya

ni tutorial yang khas untuk kome. simple je..gluck!

  1. Mesti ada akaun email GMail
  2. Daftar sampai berjaya
  3. Emailkan email kome ke anakbendangkering@gmail.com untuk menjadi contributor.
  4. Pas tu tunggu email pengesahan dari admin aabk.
  5. Pastu leh try post. camnih cara nak pos

p/s: tak try tak tawu..Pe2 masalah sila post kat komen bawah nih..insyallah teman jawabkan

6 ulasan:

On May 16, 2009 at 9:04 PM , nantuNyahMi said...

ate teman buat idak le dapat2,nak nengok kan kat youtube tu idak le buleh2...ate ape kate mike buat tuisyen kat umah mike sambei jamu le ayo angat..kuikuikui

 
On May 16, 2009 at 11:51 PM , aabk said...

hok aloh..xbuleh gak ke? nti teman up video yg lagi mudah

 
On May 18, 2009 at 1:10 PM , tali ayo said...

admin yang x sah2 kan lagi mane nak mau

 
On May 18, 2009 at 2:50 PM , AABK said...

yeke tali...idak le teman dapat email mike

 
On June 16, 2009 at 3:09 PM , Anonymous said...

ate idak pandai2, ape ke bengap nyekome nie....mike dah bagi jalan dah....ikut je le....

 
On January 17, 2010 at 10:53 AM , Anonymous said...

стриптиз мур видео
секс девствениц
перис хилтон порно видео бесплатно
дом2 водонаева алена секс
порно эротика малолетки
клитор дергался
где скачать порно ролики бесплатно
голые большие сиськи
скачать секс со знаменитостями
скачать бесплатно видео педофилов