SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
Bahan-bahan:
3 cawan kacang ijo (digoren tanpa minyak,dibuang kulit dan diblender halus,diayak)
1 cawan gula (diblender halus)
1 cawan tepung pulut (digoreng hingga kekuningan)
Sedikit tepung pulut untuk salutan
Cara membuat:
Resepi ni telah dihantar oleh Norhanil Hekmah bt. Rosli ke email aabk untuk individu2 atau kumpulan2 yang ingin mencuba koi nih..
Bahan-bahan mesti disediakan seperti di dalam gambar sebelah.
Periuk atau poyok, jangan lupa mesti ada.
Masuk semua aweh2 dalam poyok tadi
Kaco macam kindai kaco..cara lain dilarang sama sekali! Dilarang keras.
susun tuang
tutup anto
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT…SECARA LANGSUNG ATAU TIDAK…SECARA SENGAJA MAHUPUN TIDAK…BERBAKTI UNTUK KEBAHAGIAAN DUNIA DAN AKHIRAT
Maaf kerana lambat menyajikan photo-photo pada kome semua. Ini antara gambar-gambar yang diambil sebelum, semasa dan selepas pertandingan tersebut.
Memberkati Majlis
Perasmian
Pemenang Pertandingan
Ragam
nak gambar lagi klik nih --> Drop Box |